ΒΟΥΡΑΝΗΣ ΔΗΜ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Υπεύθ. καταστ Βουράνης Αναστάσιος
Διεύθυνση Νίσσου 3
Περιοχή Μέγαρα
Τηλ 22960 80686
Κίν 6947 041861
email t.vouranis@gmail.com

Η εταιρεία αποτελεί μετεξέλιξη της ατομικής Επιχείρησης του Δημητρίου Βουράνη , η οποία δραστηριοποιείται ήδη από το 1983 στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Αξιοποιώντας την εμπειρία ετών, τα τελευταία χρόνια εντάθηκε η ενασχόληση της εταιρείας στον κλάδο των υπηρεσιών ασφαλείας, παρέχωντας ιδανικές λύσεις για κάθε είδους χώρο :

  • Επιχειρήσεις
  • Κατοικίες
  • Δημόσιες Υπηρεσίες
  • Αποθήκες Υλικών
  • κτλ.

 

Η επιτυχημένη της  πορεία συνεχίζεται πάντα με μοναδικό γνώμονα την ικανοποίηση των αυξανόμενων αναγκών των πελατών της. Αυτοσκοπός της εταιρείας είναι η υιοθέτηση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών, προσφέρoντας εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφαλείας στον τελικό χρήστη.

Το προσωπικό μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για την ορθή εκτέλεση των εργασιών, με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη.

Φυσικά, η εταιρεία διαθέτει όλες τις υποχρεωτικές ειδικές άδειες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, χορηγούμενες από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και φέρει Πιστοποίηση μελέτης, σχεδιασμού, εγκατάστασης, προγραμματισμού των συστήματων ασφαλείας Tecnoalarm.

Ολοκληρωμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες ασφαλείας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε χρήστη.

ΒΟΥΡΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ : Certified by Tecnoalarm