Καρκόγλου Σπυρ. Ιωάννης

Υπεύθ. καταστ Καρκόγλου Ιωάννης
Διεύθυνση Μπάμπη Αννίνου 10
Περιοχή Ντεπο – Θεσσαλονίκη
Τηλ 2310 42.80.83
Κίν 6944 655.660
Web www.techforall.gr
email sales@techforall.gr

Η εταιρία TECHFORALL παρέχει συστήματα και υπηρεσίες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών για οικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Με δωρεάν μελέτη του χώρου σας από εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρους τεχνικούς εγκαταστάτες, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες για συστήματα φιλικά προς το χρήστη με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια της περιουσίας και της ανθρώπινης ζωής.

Με πείρα 15 ετών και ένα πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο έργο. Τα καταρτισμένα μέλη της εταιρείας μας, είναι σε θέση να προσφέρουν ιδανικές υπηρεσίες από την αρχική φάση της μελέτης, του σχεδιασμού, την εγκατάσταση, τον προγραμματιμό αλλά και την παραμετροποίηση του σύστηματος σας. Φυσικά, η συντήρηση του συστήματος, γίνεται με πλήρη επιμέλεια, χάρη στην αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών που παρέχουν τα συστήματα της Tecnoalarm.

Η TECHFORALL , ως Πιστοποιημένο μέλος του Δικτύου Tecnoalarm, διαθέτει, εγκαθιστά, προγραμματίζει και αξιοποιεί τις δυνατότητες και τις μοναδικές τεχνολογίες RDV®  και  RSC®, που τα προϊόντα φέρουν.

Η TECHFORALL, και όλα τα μέλη της, διαθέτουν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις απαιτούμενες από το νόμο άδειες ασκήσεως επαγγέλματος Ι.Ε.Π.Υ.Α. .