Προφίλ

Η Tecnoalarm είναι η επιτομή της υψηλής τεχνολογίας στον χώρο της ασφάλειας. Είναι μια εταιρεία με διεθνή παρουσία και ένας πολύτιμος συνεργάτης χιλιάδων εγκαταστατών και χρηστών που καθημερινώς εμπιστεύονται στην εταιρεία από το Τορίνο, την ασφάλεια της περιουσίας τους και της ζωής τους.

Για πάνω από 30 χρόνια, η Tecnoalarm εξελίσσει και παράγει ανώτερα συστήματα ασφαλείας, διασφαλίζοντας στους πελάτες της, υψηλή απόδοση, εκτεταμένες δυνατότητες παραμετροποίησης, φιλικότητα προς το χρήστη και μοντέρνο σχεδιασμό που μπορεί να δέσει ιδανικά με οποιαδήποτε διακόσμηση εσωτερικού χώρου.

Η ολοκληρωμένη ασφάλεια ενός χώρου βασίζεται στην ιδανική ισορροπία μεταξύ παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας. Πόρτες ασφαλείας, παράθυρα προστατευμένα από κάγκελα κ.α. είναι όλα παθητικά βοηθήματα ασφαλείας και δημιουργούν φυσικά προβλήματα σε κάθε πιθανό εισβολέα, καθυστερόντας την εισβολή. Παρ’όλα αυτά, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης τέτοιων κινδύνων είναι η ενεργητική άμεση αναγνώρισης της εισβολής και το άμεσο σταμάτημα της πριν ο διαρρήκτης εισέλθει στον κύριο χώρο.

Η Tecnoalarm προσφέρει προϊόντα για την προστασία κάθε χώρου, από προϊόντα για την περιμετρική ασφάλεια ενός χώρου (Beamtowers), προϊόντα για την ενεργητική ασφάλιση πορτών, παραθύρων και γκαράζ (Winbeam, Doorbeam) καθώς και μπαλκονιών, αιθρίων (Trired).