Τεχνολογίες

Η Tecnoalarm εξελίσει τα προϊόντα και τις πατενταρισμένες τεχνολογίες με γνώμωνα την κοινή λογική, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα που κάνουν την διαφορά μεταξύ ενός καλού συστήματος ασφαλείας και ενός κορυφαίου.Ο συναγερμός χτυπάει. Πως είναι δυνατόν να γνωρίζουμε αν είναι πραγματική απόπειρα διάρρηξης ή λανθασμένος συναγερμός; Είστε μακριά από τον προστατευόμενο χώρο. Πως είναι δυνατόν να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πως το σύστημα ασφαλείας σας λειτουργεί στο 100% και δεν έχει παρουσιάσει κάποια ενδεχομένως καίρια βλάβη;Ευτυχώς, με τις αποκλειστικές τεχνολογίες RDV®, RSC® αλλά και την εφαρμογή διπλής τεχνολογίας ανίχνευσης καθώς και την δυνατότητα ανοιχτού προγραμματισμού των συσκεύων, έχουμε τις απαντήσεις.

Τεχνολογία RDV® : Προστασία Πάντα στο 100%

rdv_internal

Η πρωτοποριακή τεχνολογία RDV®, κατοχυρωμένη με διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, επιτρέπει στους χρήστες, σε περίπτωση συναγερμού, να επαληθεύσουν εξ’ αποστάσεως και άμεσα την παρουσία διαρρήκτη.

Χάρη στην τεχνολογία RDV® και σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα, ο ανιχνευτής μετατρέπει την κίνηση που ανιχνεύεται σε παλμό. Έπειτα, ο πίνακας ελέγχου, μετατρέπει αυτόν τον παλμό σε ηχητικό σήμα και τον αναπαραγάγει στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη. Έτσι, ο χρήστης είναι σε θέση να διακρίνει με απόλυτη βεβαιότητα εάν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία στην προστατευόμενη περιοχή εκείνη την στιγμή. Τέλος, το ίδιο ηχητικό σήμα αποστέλλεται και στο 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της TECNOHELLAS. Ο χειριστής ακούγοντάς το, είναι σε θέση να διακρίνει ένα πραγματικό από ένα λανθασμένο σήμα συναγερμού και ανάλογα να δώσει προτεραιότητα άμεσης επέμβασης στην αστυνομία.

Τεχνολογία RSC® : Ασφάλεια Πάντα στο 100%

rsc_internal

Για πρώτη φορά η αξιοπιστία του συστήματος ασφαλείας γίνεται μετρήσιμο μέγεθος και όχι απλά μια διαίσθηση.

Η τεχνολογία RSC® δίνει στο σύστημα τη δυνατότητα να πραγματοποιεί έλεγχο
• αυτόματο
• συνεχή

• και το βασικότερο, στο κάθε ένα εξάρτημα του επιτυγχάνοντας την πλέον έγκαιρη και ακριβή διάγνωση προβλήματος.

Αμέσως ενημερώνει τον χρήστη (μέσω του πληκτρολογίου) αλλά και τον 24ωρο Σταθμό της TECNOHELLAS, ώστε ο χρήστης να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή οτι η ασφάλεια του είναι στο 100%.

Dual Technology

dual_tech

Το απαραβίαστο Radar
Τα Radar Dual Technology της Tecnoalarm, διαθέτουν διπλή τεχνολογία PIR και microwave. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι από το εργοστάσιο η εκπομπή του μικροκύματος είναι μέσα στα διεθνή επιτρεπτά όρια, όταν το σύστημα είναι αφοπλισμένο ή σε κατάσταση stay, ο αισθητήρας περνάει σε ανενεργή κατάσταση μηδενίζοντας την εκπεμπόμενη ακτινοβολία.Όπως όλοι οι διπλοί αισθητήρες, έτσι και αυτοί της Tecnoalarm, μπορούν να λειτουργήσουν σε κατάσταση AND ή OR. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι τεχνικοί τοποθετούν τους άλλους αισθητήρες σε κατάσταση AND, όχι τόσο για την καλύτερη ασφάλεια του χώρου, αλλά για να μην έχουν ψευδοσυναγερμούς.
Για το λόγο αυτό τα Radar της Tecnoalarm υποστηρίζουν αυτόματη μετάβαση από την κατάσταση AND σε κατάσταση OR. Έτσι, στην περίπτωση όπου ο ανιχνευτής διαπιστώσει ότι το υπέρυθρο δε λειτουργεί (που μπορεί να συμβεί από πολλούς τρόπους σαμποτάζ) περνάει σε κατάσταση OR για να μπορεί να δώσει συναγερμό μόνο από το μικροκύμα, παρακάμπτοντας έτσι την απόπειρα σαμποτάζ.
Αλλά για να είναι σίγουρος ο αισθητήρας ότι η διακοπή του PIR δεν προήλθε από κάτι παροδικό, δε δίνει συναγερμό στην πρώτη ενεργοποίηση του μικροκύματος (αφότου περάσει σε κατάσταση OR), αλλά στη δεύτερη, προς αποφυγή ψευδοσυναγερμών.

Ανοιχτός Προγραμματισμός

open_programming

Ο Tecnoalarm διαθέτει ανοιχτό προγραμματισμό με αποτέλεσμα να μπορεί να ικανοποιήσει οποιοδήποτε σενάριο εφαρμογής. Ιδιαίτερα σε σενάρια παντρέματος ενός συστήματος αυτοματισμού με το συναγερμό, η ευελιξία στον προγραμματισμό είναι απαραίτητη. Μέσα από διαφορετικές άδειες προγραμματισμού, ο εγκαταστάτης μπορεί να επιλέξει σε τι βάθος παραμετροποίησης μπορεί να φτάσει το σύστημα.