1η Επίσκεψη Πιστοποιημένων στο εργοστάσιο της Tecnoalarm στο Τορίνο 07-09/04/2013

Με την ολοκλήρωση, των τεχνικών και προωθητικών σεμιναρίων, των 3ων Κύκλων, μέλη του Δικτύου, επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της Tecnoalarm στην Ιταλία.

Εκεί τους υποδέχτηκε με χαρά ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Tecnoalarm κ. Lucciano Trucchi, με σύσσωμη την ομάδα της Tecnoalarm, τεχνικό και εμπορικό επιτελείο.

Οι Πιστοποιημένοι εγκαταστάτες είχαν την δυνατότητα να δουν και να βιώσουν από κοντά τη φιλοσοφία της Ιταλικής εταιρείας και να αντιληφθούν πως η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας που φέρουν τα προϊόντα, έχει υιοθετηθεί σε κάθε μία εφαρμογή των Ιταλών.

Πραγματικά εντυπωσιασμένοι από το εργοστάσιο της εταιρείας, τον τρόπο λειτουργίας του, τους χώρους φιλοξενίας, τη διαδικασία ανάπτυξης νέων τεχνολογιών & προϊόντων, τις διαδικασίες αξιολόγησης, τους χώρους ελέγχου κλπ, μπόρεσαν να ενσωματώσουν βαθιά μέσα τους τη φιλοσοφία Tecnoalarm και να την μεταδίδουν στους τελικούς πελάτες τους με πλήρη επιτυχία.

Τις ημέρες εκείνες, μπόρεσαν να εμβαθύνουν στον ανοιχτό προγραμματισμό των συστημάτων και να λύσουν όποια εναπομείνουσα απορία τους.

tecnoalarm2

Στο τέλος της επίσκεψης τους, σε μια λαμπρή βραδινή τελετή οργανωμένη από το επιτελείο της Tecnoalarm, τους απονεμήθηκε και το επίσημο Δίπλωμα Πιστοποίησης, από τον κ. Lucciano Trucchi, πρόεδρο της Tecnoalarm.
tecnoalarm 3